پروتئین فقط در گوشت نیست

به گزارش هولی، خبرگزاری خبرنگاران- این روز ها که با گرانی گوشت قرمز و سفید بعضی نگران کمبود پروتئین در سبد تغذیه ای خود هستند می توانند جایگزین های آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

پروتئین فقط در گوشت نیست

به گزارش خبرگزاری هولی، محصولات حیوانی اغلب غنی از پروتئین هستند اما این بدان معنا نیست که سبزیجات نمی توانند منبع خوبی پروتئین باشند.

پروتئین در هر رژیم غذایی بسیار مهم است. روی آوردن به یک رژیم غذایی با محصولات حیوانی کمتر می تواند بسیار سالم باشد اما باید مطمئن شوید که هیچ چیز مهمی را از دست نمی دهید. می توان پروتیین مورد احتیاج بدن را به وسیله گیاهان دریافت کرد. اما برای اطمینان از دریافت اسیدهای آمینه ضروری و ویتامین ها و مواد معدنی ، به ویژه ویتامین های گروه B و آهن ، برنامه ریزی ضروری است.

برای استفاده بیشتر از یک رژیم گیاهی ، باید هر روز انواع غلات ، حبوبات ، دانه ها ، مغزها و سبزیجات را بخورید.

بر اساس دستورالعمل های فعلی سازمان غذا و دارو (FDA) ، عظیمسالان باید حداقل 50 گرم پروتئین در یک رژیم 2000 کالری روزانه و با حدود 15 تا 20 گرم در هر وعده غذایی مصرف کنید .

بنابراین ، برای کسانی که هنوز تعجب می نمایند ، سبزیجات کاملاً پروتئین مورد احتیاج برای رشد را تأمین می نمایند چند مورد از سبزیجات با پروتیین را نام می بریم .

عدس

پروتئین: 8 گرم در هر 1/2 فنجان ، پخته شده

عدس کم کالری و با فیبر بالا یک غذای خوب و مناسب است. عدس غنی از فولات ، پتاسیم و مس است و باعث می شوند حتی از دانه هایی که می توانند جایگزین شوند سالم تر باشند.

لوبیای سیاه

پروتئین: 8 گرم در هر 1/2 فنجان ، پخته شده

لوبیای سیاه علاوه بر تأمین پروتئین فراوان ، دارای فیبرهای سالم برای قلب ، پتاسیم ، فولات ، ویتامین B6 و طیف وسیعی از عناصر غذایی گیاهی است.

نخود

پروتئین: 7 گرم در هر 1/2 فنجان ، پخته شده

ترکیبی از پروتئین و فیبر در نخود باعث ایجاد یک لوبیا سالم می گردد.

نخود سبز

پروتئین: 4 گرم در هر 1/2 فنجان ، پخته شده

نخود سبز سرشار از ویتامین های A ، K و C است.

جوانه های سویا

پروتئین: 4 گرم در هر 1/2 فنجان ، پخته شده

جوانه های سویا دوز سنگینی پروتئین به صفحات گیاهی اضافه می نمایند.

بادام زمینی

پروتئین: 8 گرم در هر 1 اونس

سیب زمینی قرمز

پروتئین: 7 گرم در هر سیب زمینی عظیم ، پخته شده

سیب زمینی قرمز مملو از پروتئین است ، اما آنچه آن را خاص می نماید ، مقادیر بالای فیبر غذایی و ویتامین B6 است که متابولیسم پروتئین را تقویت می نماید.

اسفناج

پروتئین: 6 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

اسفناج ارزش غذایی فوق العاده ای دارد و فواید اسفناج برای سلامتی بسیار زیاد است. رنگ سبز برگ پر از چیزهای خوبی مانند کلسیم ، اسید فولیک ، آهن ، فیبر و ویتامین های K و C است.

کنگر فرنگی

پروتئین: 5 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

کنگر فرنگی کم کالری و متراکم مواد مغذی حاوی مقادیر زیادی فولات و ویتامین های C و K است.

کلم بروکلی

پروتئین: 5 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

کلم بروکلی نه تنها یک منبع عالی از فیبر است بلکه یک راه بسیار خوب برای رسیدن به هدف پروتئین روزانه است.

مارچوبه

پروتئین: 4.25 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

مارچوبه سرشار از فولات و ویتامین های K ، A و C است.

ذرت

پروتئین: 4 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

ذرت با انبوهی از فیبر ، فولات ، ویتامین C و منیزیم ، می تواند یک غذای گیاهی بسته بندی شده پروتئینی را به طرز زیبایی جمع کند.

قارچ سفید

پروتئین: 4 گرم در هر 1 فنجان ، پخته شده

همه قارچ ها ، مقدار مناسبی پروتئین در خود دارند. اما قارچ های سفید بیشترین مقدار را دارند و اتفاقاً بعضی از آنها در همه جا وجود دارند.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 17 دی 1399 بروزرسانی: 17 دی 1399 گردآورنده: huli.ir شناسه مطلب: 1383

به "پروتئین فقط در گوشت نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پروتئین فقط در گوشت نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید