طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز
به گزارش هولی، اگر در پی سالادی خوش طعم هستید که هم ساده باشد و هم برای سلامتی مفید باشد و از خوردن آن احساس عذاب وجدان نداشته باشید، سالاد لوبیا قرمز برترین انتخاب است. ترکیبی از لوبیا قرمز با سبزیجات مختلف در کنار سس خردل و زیتون همه مواد غذایی ضروری و مفید را به بدن تان خواهد رساند. سالادی چند دقیقه ای که پروتئین و فیبر کافی و مورد احتیاج بدن را فراهم می نماید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا قرمز
- کنسرو لوبیا قرمز یک عدد (حدود 500 گرم)
- خیار میانه (خرد شده) یک عدد
- گوجه میانه (خرد شده) یک عدد
- ریحان، نعناع یا جعفری (خرد شده) یک و یک چهارم پیمانه
- پیاز قرمز (خرد شده) یک پیمانه
- لیمو ترش بزرگ یک عدد
- روغن زیتون خالص سه قاشق غذاخوری
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- سیر تازه خرد شده نصف قاشق چای خوری
- سماق یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
مراحل تهیه سالاد لوبیا قرمز
مرحله اول
کنسرو لوبیا را باز کنید. آب آن خالی کنید و لوبیاها را خوب آبکشی کنید. در یک کاسه میانه لوبیا، سبزی (ریحان، نعناع یا جعفری)، گوجه و خیار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در کاسه ای دیگر آب لیمو ترش، روغن زیتون، خردل، سیر، سماق و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد درست گردد.
مرحله سوم
سس سالاد را روی سالاد بریزید و خوب بهم بزنید. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد آماده است، کافی است نیم ساعت تا یک ساعت قبل از سرو در یخچال باشد تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
نکات مربوط به تهیه سالاد لوبیا قرمز
- سالاد لوبیا قرمز می تواند به عنوان یک وعده غذایی محسوب گردد چون از نظر ارزش غذایی، غذایی کامل محسوب می گردد.
- می توانید سالاد را به اندازه بیشتری درست کنید و در یخچال نگه دارید ولی سس را با آن مخلوط نکنید. در این حالت حدود سه تا چهار روز در یخچال باقی می ماند.
- می توانید لوبیاهای دیگری را هم جایگزین لوبیا قرمز کنید یا حتی نخود هم می تواند جایگزین لوبیا باشد. اگر دوست داشتید چند مدل لوبیا را با هم در سالاد بهره ببرید. همه چیز به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
- به جای گوجه خرد شده برای زیبایی سالاد می توانید گوجه های گیلاسی را جایگزین کنید.
- لوبیا منبع پروتئین گیاهی است، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه خوراک لوبیا عروس، طرز تهیه شوید لوبیا و طرز تهیه خوراک لوبیا و گوشت را هم بخوانید و از تجربه درست کردن آن ها برای ما بنویسید.