طرز تهیه حریره سیر؛ روش عالی برای نگهداری از سیر
به گزارش هولی، سیر یکی از گیاهان پرخاصیت است که اضافه کردن آن به غذا طعم بی نظیری را ایجاد می نماید. حریره سیر یا همان پوره سیر در واقع نوعی روش برای نگهداری از سیر است. با این روش شما می توانید سیر را برای فصول سرد سال هم ذخیره کنید. حریره سیر ماندگاری بسیار زیادی دارد و می توانید حداقل یک سال آن را درون یخچال نگهداری کنید. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه حریره سیر را به شما آموزش می دهیم که حتما برایتان کاربردی خواهد بود.

مواد لازم
مواد | میزان |
سیر | یک و نیم پیمانه |
روغن مایع یا روغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
نمک | دوسوم قاشق چای خوری |
طرز تهیه حریره سیر
- به میزان یک و نیم پیمانه سیر تازه یا سیرهای خشک معمولی را پوست گرفته و بشورید و روی دستمال قرار دهید تا آب آن کاملا خشک گردد.
- سیرها را داخل میکسر یا خردکن ریخته و چند پالس بزنید تا کمی خرد شوند.
- سپس یک چهارم پیمانه روغن مایع یا روغن زیتون و دوسوم قاشق چای خوری نمک به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید تا مانند فیلم بافت آن نرم گردد. نمک از تغییر رنگ و کپک زدن حریره سیر جلوگیری می نماید.
- در نهایت حریره سیر را به یک ظرف خشک و تمیز منتقل نموده و داخل یخچال نگهداری کنید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ