سیل 38 میلیارد ریال به کشاورزی سمنان خسارت زد
به گزارش هولی، رئیسیان گفت: سیل روز سوم فروردین 99 حدود 38 میلیارد و 400 میلیون ریال به بخش کشاورزی استان سمنان خسارت وارد کرد.

به گزارش از ، ایرج رئیسیان مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان سمنان در سیل سوم فروردین 99، شامل بخش های زراعی، باغی و تاسیسات زیربنایی مانند گلخانه ها و منابع تامین آب است و به بخش زراعی بیشترین آسیب وارد شد.
او اعلام کرد: سیل نوروز سال جاری 23 میلیارد و 70 میلیون ریال به 406 هکتار از بخش زراعی استان سمنان خسارت زد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان توضیح داد: بیشترین خسارت سیل از لحاظ ارزشی به اراضی کشاورزی شهرستان گرمسار و سپس به اراضی کشاورزی شهرستان های سرخه، آرادان و سمنان وارد شد.
او ادامه داد: اراضی کشاورزی شهرستان سمنان، گرمسار، مهدیشهر، آرادان و سرخه بر اثر سیل سوم فرودین 99 آسیب دید.
رئیسیان با اشاره به 14 مورد خسارت به تاسیسات کشاورزی بر اثر سیل هفته اول فرودین سال جاری، توضیح داد: 15 میلیارد و 330 میلیون ریال به این تاسیسات در استان سمنان در این حادثه طبیعی خسارت وارد شد.
او ابرازداشت: گلخانه ها، استخر ذخیره آب، کانال آب رسانی، جاده بین مزارع و تاسیسات دامداری بر اثر سیل نوروز آسیب دید.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان ادامه داد: بیشترین خسارت سیل به تاسیسات کشاورزی استان مربوط به شهرستان گرمسار و سپس آرادان و سمنان است.
انتهای پیغام / ر
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان