اگر نان را روی گاز داغ می کنید، بخوانید
به گزارش هولی، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان میزان بیشتری خریداری نموده و آن را در فریزر قرار می دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ نموده و مصرف می کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می کنید، گاز های سمی مانند متان فراوری می گردد که این هم به علت آن است که مواد نشاسته ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می شوند که می تواند سبب سرطان گردد؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می نماید.
او در ادامه اظهار داشت: این کار بعلاوه می تواند گاز گوگرد دی اکسید فراوری کند که بر سیستم گوارش ما اثر می گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه گردد.
این پزشک بعلاوه در مورد گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه های مضری قرار می دهد که می تواند سبب سرطان گردد.
منبع: همگردی