معرفی و آنالیز بازی Mass Effect: Andromeda

به گزارش هولی، بازی Mass Effect: Andromeda نقاط ضعف مختلفی دارد اما با این حال افرادی که عاشق گشت و گذار در محیط های وسیع هستند، از تجربه بازی لذت خواهند برد.

معرفی و آنالیز بازی Mass Effect: Andromeda

به گزارش خبرنگار ، بازی های سری مس ایفکت در میان بازی های رایانه ای هواداران خاص خودشان را دارند و بعضی از گیمرها ترجیح می دهند هر کدام از این سری ها را که وارد بازار می گردد، تجربه نمایند؛ یکی از این بازی ها Mass Effect: Andromeda است که امروز خبرنگاران میخواهد تا اطلاعاتی را پیرامون آن در اختیار شما قرار دهد.

بازی Mass Effect: Andromeda داستان خوبی دارد و ماجرای آن به اندازه کافی جذاب هست که بتواند تا انتها شما را با خود همراه کند. همین طور با شخصیت های فراوان و دنیای به شدت پرداخته شده اش می توان گفت؛ هیچ بهانه ای برای خسته یا زده شدن از بازی ندارید.

شخصیت های بازی همگی به بهترین شکل ممکن پرداخته شده اند و هیچ یک در جذابیت و عمق کاستی خاصی ندارند. شخصیت اصلی جدید یعنی رایدر ها نیز با طراحی عالی شان و البته با به وجود آمدن احساس نزدیکی بیشتر با شخصیت اصلی می توانند جایگزین مناسبی برای شپرد باشند.

سه گانه اول مس افکت را می توان سردمدار بخش روایت داستان در دنیای بازی دانست اما مسائل متعدد گرافیکی و انیمیشن ها در تبادل نظر های کاراکتر ها در اندرومدا حتی اجازه توجه به دیالوگ های بیشتر و عمیق تر این نسخه را نمی دهد. در اندرومدا اکنون چهار پاسخ متفاوت وجود دارد که شخصیت رایدر با توجه به تعداد استفاده از آن ها، شکل می گیرد. احساسی، منطقی، شوخ و جدی چهار حالت جدید در محاوره های مس افکت است.

این تغییر نسبت به Mass Effect 3 کاملاً مثبت ارزیابی می گردد و البته این موضوع تنها به واسطه دیالوگ های بسیار زیاد اندرومدا فراهم شده است. مشکل گرافیک مس افکت اندرومدا تنها به مکالمات کاراکتر ها محدود نیست. بعضی مواقع شاهد باگ های عجیب و غریبی هستیم.

نحوه راه رفتن کاراکتر ها در بعضی محیط ها، ظاهر شدن ناگهانی افراد و عدم وجود فیزیک برای بعضی اشیا، یادآور تنها یک موضوع است. مراحل توسعه مس افکت اندرومدا هنوز به انتها نرسیده بوده و بایوور در انتشار آن اشتباه بزرگی را مرتکب شده است. اندرومدا در بخش گرافیک به هیچ وجه نمره مطلوبی را دریافت نمی نماید و پسرفت آشکاری نسبت به Mass Effect 3 دارد.

با عبور از بخش گرافیک و انیمیشن ها، به گیم پلی اندرومدا می رسیم که با توجه به سبک نقش آفرینی بازی، مهم ترین المان آن به شمار می رود.

Andromeda بزرگ تر از کهکشان راه شیری طراحی شده و بایوور به همین دلیل محیط های مختلفی را توسعه داده است. در توسعه محیط هایی متفاوت، انصافاً بایوور کوشش زیادی را به کار برده و شاهد بخش های متنوعی هستیم. صحرا های خشک با تشعشعات رادیو اکتیو، دنیای زیرزمینی وسیع، سیاره های سرد و مرده، فضا های سرسبز و کلونی مدرن بشریت تنها بخشی از محیط های طراحی شده در کهکشان اندرومدا هستند.

بایوور در این بخش تنوع خیلی خوبی را ایجاد نموده که برای اکتشاف کامل آن ها به چیزی بیش از 100 ساعت زمان احتیاج خواهید داشت. نومد (Nomad) خودروی جدید سری مس افکت است که اکتشاف محیط های جدید را بسیار لذت بخش می نماید. کنترل این خودروی سه محور بسیار خوب است و البته امکان سفارشی سازی و ارتقای آن مانند سایر بخش ها نیر در دسترس است.

آیتم ها و موارد متعددی در اندرومدا وجود دارد که برای پیشرفت سریع تر بازی و ارتقای درجه رایدر، می توانید آن ها را یافته و بدین وسیله مأموریت های جانبی جدیدی را باز کنید.

پازل ها و معما ها طبق روال آثار نقش آفرینی، در اندرومدا نیز وجود دارند.

بازی Mass Effect: Andromeda نقاط ضعف مختلفی دارد که به تجربه آن صدمه می زنند. با این حال افرادی که عاشق گشت و گذار در محیط های وسیع هستند، از تجربه بازی لذت خواهند برد و می توانند موارد مختلفی را با کاوش در دنیا بازی به دست بیاورند. بازی دنیا بزرگ و زیبایی دارد و سیستم مبارزه های آن هم با وجود قابلیت های مختلف، لذت بخش است.

Mass Effect: Andromeda از بخش چندنفره هم برخوردار است که با این که به هیچ وجه قابل مقایسه با بخش چندنفره بازی های مطرحی اعم از Call of Duty و Battlefield نیست اما می تواند برای مدت زیادی شما را سرگرم کند. در این بخش، گیمر ها در قالب گروه های چهارنفره در مقابل تعداد زیادی از دشمنان قرار می گیرند که طی موج های مختلف به گروه حمله می نمایند.

اندرومدا نام بزرگی را به دوش می کشد که شرایط را برای آن بسیار سخت نموده است. بایوور پس از بازخورد منفی و اعتراض های گسترده مجلات بازی در مورد فجایع انیمیشن ها و گرافیک بازی، به زودی بروزرسانی جدیدی برای حل مسائل گرافیکی آن منتشر می نماید. با توجه به این موضوع، اندرومدا به واسطه محیط های گسترده، مبارزات جذاب و انتها های متفاوت، به عنوان یک بازی نقش آفرینی کاملاً خوب ارزیابی می گردد.

اما نام مس افکت انتظارات زیادی را از اندرومدا به وجود آورده است. انتظاراتی که کوچک ترین مسائل را هم به سرعت شناسایی نموده و آن را به نمره منفی بزرگی برای بازی تبدیل می نماید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: huli.ir شناسه مطلب: 134

به "معرفی و آنالیز بازی Mass Effect: Andromeda" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی و آنالیز بازی Mass Effect: Andromeda"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید