لایروبی 14 کیلومتر از نقاط حادثه خیز رودخانه های تهران

به گزارش هولی، تهران (پانا) - معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران، از لایروبی بیش از 14 کیلومتر نقاط حادثه خیز رودخانه های حوزه عملکرد استان تهران در راستای مدیریت سیلاب و رفع نقاط حادثه خیز خبر داد.

لایروبی 14 کیلومتر از نقاط حادثه خیز رودخانه های تهران

به گزارش وزارت نیرو، احمدعلی قربانیان، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران با بیان این مطلب اظهار کرد: در جهت مدیریت سیلاب و رفع نقاط حادثه خیز و بازه های سیل گیر رودخانه های استان تهران و همچنین به منظور مدیریت و کنترل سیلاب، اقدامات مهمی همچون به روز رسانی و بررسی فنی آخرین شرایط نقاط سیل خیز و بازه های سیل گیر اجرا شده است.

وی ادامه داد: این لایروبی ها با توجه به حساسیت مدیریت سیلاب، ضرورت لایروبی و رفع انسداد نقاط سیل خیز و بحرانی جهت آبگذری ایمن سیلاب و همچنین کاهش خطرات سیل صورت می گیرد و شرکت آب منطقه ای تهران با عزم و اهتمام ویژه، انتخاب پیمانکاران واجد صلاحیت و استفاده از بخش خصوصی جهت رفع موانع آب گذری اقدامات لازم را انجام می دهد.

قربانیان با اشاره به اینکه لایروبی و بسترسازی 14.5 کیلومتر از نقاط حادثه خیز رودخانه های استان در نقاط بحرانی و سیل خیز از طریق دفتر مهندسی رودخانه و امورهای آب تابعه در هفت ماه سال جاری و با استفاده از بخش خصوصی و نیز در قالب قراردادهای اجاره بستر و حق انتفاع اجرا شده است، گفت: به طور قطع رفع تصرف های غیرمجاز و لایروبی رودخانه ها و نهرها می تواند در پیشگیری از خسارت های احتمالی سیل بسیار مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه این لایروبی ها شامل رودخانه های گرمابدر، علی خراط، جاجرود، کرج غربی، دره چای، چیتگر، کن، سیاه آب، کمرد، نهرطبیعی مافتون، شادچای، دلیچای، حبله رود و نم رود است، ادامه داد: بر اثر این اقدامات، حجم لجن و گل و لای در حدود 532 هزار و 500 متر مکعب از بستر مجاری آب های سطحی تخلیه و بستر برای عبور سیلاب های احتمالی آماده سازی شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه در سال آبی جاری نیز اجرای عملیات رفع موانع آبگذری رودخانه ها و مسیل ها همچنان استمرار دارد، گفت: با توجه به اهمیت لایروبی و رفع موانع حادثه خیز در رودخانه و سایر مجاری آب های سطحی در محدوده شهرها و روستاها و همچنین تکلیف قانونی شهرداری ها و دهیاری ها در محدوده های مورد نظر، این امر موکداً از طریق این شرکت به مسئولان ذیربط اعلام شده است و امیدواریم سایر دستگاه های مربوطه با اقدام به موقع نسبت به رفع موانع آبگذری در بازه های مسکونی و در محل تقاطع راه های مواصلاتی اقدام لازم را به عمل آورند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: huli.ir شناسه مطلب: 1898

به "لایروبی 14 کیلومتر از نقاط حادثه خیز رودخانه های تهران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لایروبی 14 کیلومتر از نقاط حادثه خیز رودخانه های تهران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید