تور ارزان آلمان: برترین غذاهای محلی فرانکفورت، آلمان
به گزارش هولی، شاید آلمان را بیشتر با نوشیدنی های معروف اش بشناسید، اما قبل از صرف نوشیدن احتیاج به خوردن غذا دارید. در اینجا ما برترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی فرانکفورت که در بعضی از شهرهای دیگر آلمان نیز هستند، معرفی می کنیم.
با تور ارزان آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.
فرانکورت یکی از شهرهای ثروتمند در اروپا است. این شهر پنجمین شهر بزرگ آلمان بوده که دارای تاریخ و فرهنگ کهنی است. فرانکفورت بزرگ ترین شهر استان هسن آلمان به شمار می رود. این شهر دارای جاذبه های گردشگری متنوع و جذابی است که همه این جذابیت ها، در کنار غذاهای محلی این شهر لذت بخش خواهد بود.
1. اشنیتزل (Schnitzel)
شما نمی توانید بدون خوردن اشنیتزل آلمان را ترک کنید. این غذا یکی از محبوب ترین خوردنی ها در کل کشور بوده و شما می توانید این غذا را در همه جا، از جمله فرانکفورت، در سبک ها و انواع مختلف پیدا کنید. این محبوبیت به این علت است که اسنیتزل علاوه بر این که بسیار خوشمزه است، یک غذای کامل هم به شمار می رود!
2. مالوتیشن (Maultaschen)
مالتیشن کمی شبیه راویولی است، اما هسته ای بسیار بزرگ تر و خوشمزه تر دارد. هر قطعه از ماکارونی های این غذا با گوشت، انواع گیاهان، پیاز و خرده نان پر می گردد و معمولا تنها دو تا سه مالوتیشن را می توان در یک صفحه قرار داد. اگر در پی یک وعده غذایی هستید که به مدت طولانی شما را سیر نگه دارد، این غذا انتخابی مناسب است.
3. شوینشسک (Schweinshaxe)
شوینشسک که هام هوک یا گوشت مخصوص هم نامیده می گردد، غذایی سنتی در جنوب آلمان است، البته می توان این غذا را در رستوران های ویژه در سراسر کشور هم پیدا کرد. این غذا معمولا با سیب زمینی و مجموعه ای از سبزیجات سبز تهیه می گردد، بنابراین شما می توانید تمام گروه های غذایی اصلی را در یک وعده غذایی به دست آورید.
4. فرانکفورتر (Frankfurter)
فرانکفورت را بدون خوردن فرانکفوتر اصل ترک نکنید! این سوسیس ها را می توان در همه جا، از جمله فروشگاه های مواد غذایی و هتل های فرانکفورت یافت. این غذا یکی از محبوب ترین آیتم های منوها در رستوران های شهر است. این غذا را می توانید با نان بخورید، به صورت کبابی درآورده، به شکل یک استیک درآورده یا بیشتر روی آتش نگه دارید؛ روش های مختلف و بی پایانی وجود دارد!
5. اسپارگل (Spargel)
اسپارگل نوع خاصی از مارچوبه سفید است که در ماه های می و ژوئن در آلمان تهیه می گردد. این غذا را می توان سرخ کرد، پخت، کبابی نموده یا با طعم دهنده های مختلفی مانند گوشت، سبزیجات، ادویه جات و سس ها استفاده کرد. این تنوع باعث می گردد تا بعضی از رستوران ها در طول ماه های تابستان، منویی مجزا به انواع اسپارگل اختصاص دهند!
6. کوندل (Knodel)
کوندل از آرد، خمیر و نان تهیه می گردد. بسته به نوع رستوران، از این غذا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا استفاده می گردد، بعلاوه می توان از آن ها به عنوان جایگزین گوشت مخصوص در سوپ و اسپاگتی استفاده کرد. کوندل را می توان با گوشت و ادویه جات و ترشیجات استفاده نموده و غذایی به یاد ماندنی تهیه کرد!
7. ساربراتن (Sauerbraten)
یکی از چندین غذای کبابی یا سوخاری ملی آلمان است. علی رغم نوع نام گذاری، این غذا ترش نیست. این غذا به سادگی و از سخت ترین قسمت های گوشت گاو، گوشت مخصوص و گوشت گوسفند تهیه می گردد. با این حال، لازم نیست نگران آسیب به دندان هایتان باشید. مشخصه ساربراتن این است که گوشت را چند روز قبل از پخت خیس می نمایند، که در نتیجه تردتر شده، آب داری آن کاهش یافته و از چنگال نمی افتد.
8. شازوالدر کیسچورت (Schwarzwalder Kirschtorte)
پس از خوردن گوشت و سبزیجات، وقت آن است که دسر بخورید! شازوالدر کیسچورت اصطلاح آلمانی گفته شده به کیک جنگلی سیاه است، یک دسر لذت بخش تهیه شده از شکلات، خامه و گیلاس تازه است. این دسر بعلاوه با یک لیوان لیکور گیلاس شگفت انگیز قابل مصرف است که شما به سادگی می توانید آن را تهیه نموده و لذت ببرید!
منبع: کجارو / momarewethereyet.net