ظرفیت 777 هزار تنی سورتینگ مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگاران، عزیزالله شهیدی فر صبح شنبه در شورای برنامه ریزی استان با اشاره به ظرفیت بیش از هزار و 100 تنی سورتینگ های مجاز وغیرمجاز مرکبات در استان گفت: ظرفیت فراوری مرکبات استان دو میلیون و 500 هزار تن است و برای حدود 10 هزار و 700 نفر در سورتینگ های استان اشتغال ایجاد شده است.

ظرفیت 777 هزار تنی سورتینگ مرکبات در مازندران

وی بر لزوم ساماندهی سورتینگ های غیرمجاز در استان تاکید نمود و گفت: در محمودآباد یک واحد، نوشهر دو واحد سورتینگ احتیاج داریم و در مجموع 39 واحد سورتینگ در استان احتیاج است و طی برنامه چهار تا پنج ساله باید ایجاد شده.

وی تعداد سورتینگ های غیرمجاز استان را 256 واحد بدون پروانه گفت و گفت: انبار فنی در همه سورتینگ ها لحاظ شده است و در مجموع 165 انبار فنی در برنامه پنجساله احتیاج داریم و باید انبارهای غیرمجاز ساماندهی شوند.

رئیس کل جهاد کشاورزی مازندران به برنامه های فراروی بخش کشاورزی از جمله برنج اشاره و اضافه نمود: طبق اسناد بالادستی و ظرفیت های موجود استان مازندران، 28 واحد برنج احتیاجمند بهسازی است و یک واحد مدرن نیز باید ایجاد گردد.

شهیدی فر بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید نمود و گفت: 647 واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال 1400 بهسازی و احیا شوند.

رئیس کل جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: ظرفیت فراوری شلتوک برنج در شالیکوبی های مدرن را دو برابر شالکوبی های سنتی است وظرفیت کارخانه های مدرن 900 هزار تن است و ظرفیت موجود بیش از یک میلیون و 400 هزار تن است و 562 هزار تن ظرفیت منفی دارد.

وی با بیان اینکه در مجموع 20 تا 25 واحد شالیکوبی در استان مازاد وجود دارد توضیح داد: ظرفیت فراوری شلتوک در استان بیش از یک میلیون و 300 هزار تن است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ظرفیت 777 هزار تنی سورتینگ مرکبات در مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با ظرفیت 777 هزار تنی سورتینگ مرکبات در مازندران

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید