ارسال یاری 420 میلیون ریالی مردم نی ریز به سیلزدگان
به گزارش هولی، فرماندار شهرستان نی ریز گفت: محموله یاری های مردمی به ارزش 420 میلیون ریال با هدف توزیع بین سیلزدگان به استان سیستان و بلوچستان ارسال شد.

به گزارش از ، یزدان پناه گفت: یاری های مردمی جمع آوری شده شامل موادغذایی، پتو، لباس و کفش نو، کنسروجات، آب معدنی و بخاری بوده که توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) نیریز جمع آوری شده است.
او با اشاره به خسارت های فراوان سیل به مردم در استان سیستان و بلوچستان، گفت: با همکاری کمیته امداد پایگاه های جمع آوری یاری های مردمی در شهرستان نیریز برپا و با همراهی مردم، مقادیری کالا به ارزش 420 میلیون ریال جمع آوری شد.
رئیس کمیته امداد شهرستان نی ریز هم گفت: جمع آوری یاری های مردمی برای مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد و این اداره آمادگی دریافت یاری های همشهریان عزیز جهت ارسال به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان را دارد.
درویش زاده اعلام کرد: پایگاه های جمع آوری یاری های مردمی کمیته امداد در نقاط مختلف مستقر شده و علاوه بر آن شماره کارت 5826-5002-979-6037 بنام کمیته امداد امام خمینی (ره) نی ریز آماده دریافت وجود نقد است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان